• fleet

    De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.

    Read more ...

Opleidingen

OPLEIDING TOT KUSTWACHTER

Zoek je een leuke en uitdagende baan die nooit saai is? Hou je van op het water zijn en vind ook jij het belangrijk dat de landen van het Koninkrijk der Nederlanden in het Caribish Gebied veilig en schoon zijn. Dan is een baan als kustwachter echt iets voor jou! Kijk snel verder bij Opleiding kustwachter.

VACATURES

De Kustwacht heeft vaak behoefte aan goed en gemotiveerd personeel, zowel als kustwachter maar ook in de ondersteunende functies en bij de staf. Kijk snel verder bij onze of er iets bij staat waar je naar zoekt.

OPLEIDING KUSTWACHTER

Opleiding Caribische Politie en Kustwacht - OCPK

De basisopleiding tot kustwachter wordt in samenwerking met de politieacademie verzorgd. Tijdens deze opleiding worden kandidaat kustwachters opgeleid voor het werk bij de Kustwacht Caribisch Gebied. Centraal staan hierin de vaardigheden om als politie- en douane ambtenaar op te kunnen treden en nautische vaardigheden om op een veilige manier met onze boten te kunnen varen.

Na afloop van de opleiding ontvang je een gecertificeerd MBO-3 diploma

Voor meer informatie kun je doorklikken naar de aanname-eisen OCPK, programma OCPK en aanstelling

Lijkt het je wat, de Opleiding Caribische Politie en Kustwacht ?

Je kunt ook altijd een sollicitatieformulier toegestuurd krijgen. Mail dan naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. & This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Bellen kan ook:

Kustwacht voor het Koninkrijk der Nederlanden in het Caribisch Gebied

afdeling Personeelszaken Tel: 463-7722; Fax: (5999) 463-7770

Postadres:

Kustwacht voor het Koninkrijk der Nederlanden in het Caribisch Gebied

Hoofd Personeelszaken

p/a Marinebasis Parera

Nightingaleweg z/n

Willemstad, Curaçao