• fleet

    De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.

    Read more ...

De Kustwacht voor het Koninkrijk der Nederlanden in het Caribisch Gebied (Kustwacht Caribisch Gebied), heeft op zondag 20 november, in nauwe samenwerking met de Unit Georganiseerde Criminaliteit (UGC) en de Douane Recherche, verdovende middelen, illegalen en een vuurwapen onderschept op een naamloze Venezolaanse motorvaartuig in de territoriale wateren van Aruba. Vier personen van Venezolaanse nationaliteit, zijn hierbij aangehouden.

De Kustwacht voor het Koninkrijk der Nederlanden in het Caribisch Gebied (Kustwacht Caribisch Gebied), heeft op zondag 20 november, in nauwe samenwerking met de Unit Georganiseerde Criminaliteit (UGC) en de Douane Recherche, verdovende middelen, illegalen en een vuurwapen onderschept op een naamloze Venezolaanse motorvaartuig in de territoriale wateren van Aruba. Vier personen van Venezolaanse nationaliteit, zijn hierbij aangehouden. Alle verdachten, verdovende middelen en het vuurwapen zijn overgedragen aan de UGC. De zaak is verder in onderzoek.

De Kustwacht zal hard optreden bij deze overtredingen. Ook u kunt helpen door onregelmatigheden te melden. De Kustwacht is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via het alarmnummer 913. Dit nummer is gratis.