• working-for-coastguard

    WIE WERKEN ER BIJ DE KUSTWACHT?

    De meeste kustwachters houden zich bezig met taken op en rond het water.

    Read more ...

De Kustwacht voor het Koninkrijk der Nederlanden in het Caribisch Gebied (Kustwacht Caribisch Gebied), heeft op woensdag 26 oktober, in nauwe samenwerking met de Unit Georganiseerde Criminaliteit (UGC) en de Douane Recherche, verdovende middelen onderschept op een motorvaartuig genaamd “GLENDELINE” in de territoriale wateren van Aruba.

De Kustwacht voor het Koninkrijk der Nederlanden in het Caribisch Gebied (Kustwacht Caribisch Gebied), heeft op woensdag 26 oktober, in nauwe samenwerking met de Unit Georganiseerde Criminaliteit (UGC) en de Douane Recherche, verdovende middelen onderschept op een motorvaartuig genaamd “GLENDELINE” in de territoriale wateren van Aruba. Twee personen zijn hierbij aangehouden. Beide verdachten en de verdovende middelen zijn overgedragen aan de UGC. De zaak is verder in onderzoek.

De Kustwacht zal hard optreden bij deze overtredingen. Ook u kunt helpen door onregelmatigheden te melden. De Kustwacht is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via het alarmnummer 913. Dit nummer is gratis.