• fleet

    De kustwacht heeft een vloot waar zij trots op is. Zij beschikt over verschillende soorten eenheden om haar taken op en boven zee uit te voeren.

    Read more ...

....resulteert in onderschepping van verdovende middelen. De Kustwacht voor het Koninkrijk der Nederlanden in het Caribisch Gebied (Kustwacht Caribisch Gebied), heeft op donderdag 5 mei 2011, in nauwe samenwerking met de Unit Georganiseerde Criminaliteit (UGC) van de Korpspolitie Aruba en de Douane Recherche van Aruba, bij controle aan boord, verdovende middelen onderschept op een Venezolaanse motorvaartuig genaamd “Samurai”. De bemanning van de “Samurai” werd hiervoor aangehouden. De verdachten en de verdovende middelen zijn overgedragen aan de UGC. De zaak is verder in onderzoek.

....resulteert in onderschepping van verdovende middelen.

De Kustwacht voor het Koninkrijk der Nederlanden in het Caribisch Gebied (Kustwacht Caribisch Gebied), heeft op donderdag 5 mei 2011, in nauwe samenwerking met de Unit Georganiseerde Criminaliteit (UGC) van de Korpspolitie Aruba en de Douane Recherche van Aruba, bij controle aan boord, verdovende middelen onderschept op een Venezolaanse motorvaartuig genaamd “Samurai”. De bemanning van de “Samurai” werd hiervoor aangehouden.De verdachten en de verdovende middelen zijn overgedragen aan de UGC. De zaak is verder in onderzoek.