LAATSTE NIEUWS
  Sint Maarten Youth Brigade waarbij jongeren een disciplaire programma


  Afgelopen weekend heeft het kustwachtsteunpunt SInt Maarten een bezoek gekregen van de Sint Maarten Youth Brigade waarbij jongeren een disciplaire programma doorlopen door instructeurs van het Vrijwilligers korps Sint Maarten.

  100 % controle uitgevoerd op de passagiersvaartuig "Pride of St Barts"


  Zondag 15 juli 2018 in de ochtend uren in de haven van Sint Eustatius hebben de Kustwacht, KPCN, Douane BES en immigratiedienst een 100 % controle uitgevoerd op de passagiersvaartuig "Pride of St Barts" .

  Bezoek aan de Kustwachto

  De Voorzitter van de Staten van Aruba, de heer Juan Thijsen samen met de fractieleider van A.V.P., de heer Alfred Sneek, fractieleider van de POR, mevrouw Marisol Lopez-Tromp en de Griffier der Staten van Aruba, de heer Herman Hek, hebben afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan het Kustwachtcentrum.

  Gezamenlijk Actie


  Afgelopen Maandag, 09 juli rond 10:00 uur ’s ochtends, gedurende een gezamenlijk actie bestaande uit de diensten van de kustwacht, douane, maritiem politie, kustsurveillance en de Koninklijke marine, is het vaartuig ‘Yehovah Yereh’, met 6 personen aan boord allemaal van het mannelijke geslacht, aangehouden wegens mensensmokkel. Dit gebeurde ten zuiden van Aruba, dicht bij de territoriale wateren.

  De Brandweer heeft gisteren assistentie

  De Brandweer heeft gisteren assistentie gevraagd van KWCARIB omdat een vrouw haar enkel had gebroken bij het beklimmen van de Christoffelberg.

  Defensie en Kustwacht pakken groot uit tijdens Velas Latinoamérica Curacao

  Willemstad, Curaçao. Defensie en de Kustwacht in het Caribisch gebied worden grote publiekstrekkers tijdens het tallshipevenement Velas Latinoamérica dat van 15 tot en met 18 juli de Sint Annabaai in Willemstad aandoet.

  Acht Aspirant Kustwachters Hun Opleiding met Succes Afgeronde

  Afgelopen maand hebben acht aspirant kustwachters hun opleiding met succes afgerond. Ze zijn verdeeld over de steunpunten Curaçao, Aruba en St. Maarten.

  KUSTWACHT SAMEN STERK